martes, 13 de febrero de 2018

Hojas de cálculo

  • Condicions del treball.


 
  • Valoració del programa:
 El programa que hem utilitzat es una de les multiples ferramentes que de Google Drive , concretament hem utilitzat les fulles de calcul de Drive,que ve a ser el mateix que excel. 

És una aplicació utilitzada en tasques financeres i comptables, amb fórmules, gràfics i un llenguatge de programació. Un full de càlcul és un tipus de document, que permet manipular dades numèriques i alfanumèrics disposats en forma de taules compostes per cel·les (les quals se solen organitzar en una matriu bidimensional de files i columnes) . 

La cel·la és la unitat bàsica d'informació en el full de càlcul, on s'inserixen els valors i les fórmules que realitzen els càlculs. Habitualment és possible realitzar càlculs complexos amb fórmules y/o funcions i dibuixar distints tipus de gràfiques."

Amb aquesta ferramenta(fulles drive) pots
Crear una fulla de calcul i editarla ala mateixa vegada que altres usuaris desde tu ordinador, teléfon o tablet. 

Tambe pots utilizar la aplicació sense conexió sin conexión a Internet.
Y es completament gratuit .

M'ha parexcut un programa molt complet i es una alternativa gratuita a excel.

L'únic problema que li veig és que no hi ha una ajuda efectiva per a saber totes les funcions que es poden utilizar.La gamma defuncions és molt àmplia però l'ajuda del programa per a conéixer el seu funció és roïna o nul·la.


Valoració del treball proposat:


Comparat amb la resta de treballs que hem fet este curso,es el que menys m'ha agradat ,ppuede que haja sigut el mas útil per a la majoria de la gent ,pero pesonalmente em considereuna perosna molt artística i este treball d'artístic té poco,como molt pots posar colors a les taules: (

Tampoc ajuda que els treballs siguen de física perquè són temes del curs passat i em sent estúpida per no recordar-me però això ja és quelcom pesonal:´) 

No ho he disfrutat però res més ,podre viure amb això.


Diari de sesions

La primera sessió vam fer el primer treball Electrodomèstics, com Ricardo es va donar compte de com anàvem de perduts en les classes següents ens mans una sèrie d'exercicis individuals (amb instruccions pos si de cas i no s'equivoque) 


Les següents 3 classes aproximadament les dediquem a practicar amb l'ajuda dels ejercicos i de la guia i no vam tindre quasi problemes perquè la guia estava molt completa, si haguera de destacar quelcom dirria que els exercicis que mes m'han costat van ser els últims perquè es tractaven de taules i en ma opinió és del mes complex del programa . 


En la següent classe comencem el treball en ruoo i vam poder triar en que grup volíem anar

Primer de tot creem una carpeta comoartida amb cada membres del grup i el professor R i la cridem
 
Libro-Cálculo-Mariela,Merche,Miriam,Carla,Tania







 
El primer exercici que vam fer va ser del tipus de punt de trobada vertical, al ser el primer i damunt sobre un problema de física va ser coplicat al començ .


Se ens van presentar diversos problemes com posar les taules en el full de dades i no poder canviar-les o que els eixos este invertits etc. La veritat al final no va ser tan complicat (una vegada Ricardo nos eplico un poc les bases de l'exercici i vam poder entendre com se cap a bé. Ens porte 2 classes si no recorde malament.




El següent exercici va ser del tipus tir parabòlic en este exercici emprem més temps ja que ens cost prou entendre-ho i que els càlculs i les gràfiques isqueren bien,concretamente esta taula va ser de les més complicades i ens cost diversos intents fer-la bé ,si no recorde malament la van aconseguir arreglar les meues companyes Tania i Mariela.Respecto a les gràfiques jo i la meua companya merche investiguem sobre les gràfiques i canviem el disseny de la gràfica (encara que a la nostra comppañera Carla no li gustase;no sàvia canviar-ho ella així que es quede amb el nostre disseny) .Este va ser l'exercici en què usem més classes junt amb el següent exercici. 



Després continuem amb la segona part de tir parabòlic i he de dir que va ser en el que vam tindre més problemes ja que la major part de l'exercici la vam fer depeues de navida i ja se'ns havia oblidat metodes.


Vam cometre un gran error ja ue vam posar les taules en el full de dades i al canviar-la de full donaven valors erroni ja que no es vaig poder hacer,no nos en vam adonar fins que vam tindre que entragarlos i vam haver de repetir el procedimeinto un fn de setmana i ens comuniquem a través de whatsapp i anàvem recreant-ho part per part . 


Al llarg dels treballs Ricardo ens ha anat posant ajudes en el blog (les he posat també en les condicions del treball menys les més breus) perquè els exercicis de física no foren un problema .


Al final vam fer una prova individual i la veritat és que no era complicat però al principi no entenia el que em demanava i quan porfin acabe-la tabal va donar la casualida de que vaig posar condicions que feien l'exercici impossible i m'eixien coses sense coherència (clara definició de la meua sort en la vida) , a pesar que no acabe les gràfiques l'exercici "matematic"ho vaig acabar.



Grup


La valoració del grup es positiva,tots han treballat però no tant com el treball de les infografies,perque la comunicació al principi no va ser la millor.En els primers treballs de grup no parlavem massa i es feiem coses dues vegades o companyes com Mariela o Tania que estaven en l'altra vanda de a taul apreguntaben coses i no compartien l'informació o feien coses sin comuncar-lo,però enseguida vam poder arreglarlo.

No cal destacar a ningú perque tots han fet el seu treball el millor posible a pesar del que vaig mencionar abans ,de la comunicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario